one piece <3

drar på mej min one piece och tittar på Glee= en skön lördags kväll :)
sköön lördags kväll till er <3

Hemma

Hemma efter en rolig kort kväll :)
Måst bara sej att jennie å viktoria ni e ba fö bra på att spela teater, hahaah :)

hallo :)

hejsan! skldagen idag var faktiskt ganska bra :) vi började med bige då pratade vi om allemansrätten, sen hade vi tx och det är ju alltid rolig, sen var de mat och direkt efter maten for Maria och jag och öva till open stage :) sen klockan tolv var det open stage, åå vad jag var närvös, vi sjöng: what are worlds. När vi var klara fick vi göra vad vi ville, och vi vår klass fick man spela gitarr hero. Och sista timmen hade vi modde å då läste vår lärare ur en bok och så hade vi diktamen, i slutet av timmen fick vår klass spela lite gitarr hero (hehe läraren också) :D
Ikväll blir det tånorssamlin med Maria och kanske några andra :)
HaEnSköönFredagsKväll :D

okejj dag..

Hejj idag har det varit en helt okej dag i skolan eftersom vi slutade 1, och hissa provet var inte alls svårt
Sköönt att int behöva läsa på något prov idag. Och imorgon är det helg, vet int vad jag skall göra då men säkert något.
En annan sak, ja tycker om vinter men inte när det äer sååå kallt.
.

Min dag..

Idag började vid 10 i skolan, men jag måste gå till 9 för då far bussen men annars endå skönt. Vi började med gymppa sen engelska och fyke. fick veta att vi har fyke prov på måndag vilket man inte blir på bättre humör av,
och imorgon har vi finska prov och jag kan inte ens alla ord, och på torsdag har vi historia prov, och så nångong nästa vecka har vi också modersmålprov. De var hur provlistan ser ut just nu men den kan ändra. När jag kom från skolan var jag inte på så bra humör, men de blev lite bättre, men sjönk igen när jag hamnade att läsa på finska prov. Hoppas på en bätre dag imorgon :) Och imorgon är det ju teater klubben, Och fotbolls träningar :)
nu måst ja gå hejdåå :)


söndag...

Hej nu äe klockan 19.30 och jag bytte just kläder från pyamas. Har bara suttit vid datoren å tv hela dagen lång.
hoppas ni har hafet en roligare dag en mejj. Men går kvällen var rolig, och trevliga människor. Nu sitter jag och tittar på tv om en dokumentär om något rån ( intressant) not. På Tisdag har vi finska prov och jag har boken i skolan, inte braa, kommer inte kunna något.
Trevlig söndag kväll :)

juniorsamling :)

Idag på morgonen var jag på juniorsamling i fotboll, de var trååkigt vi bara satt typ å lyssna då tränarna pratade.
Men på tidag så har vi träningar. Jag vet jag skriver det i varje inlägg men Vad skall jag skriva om??
fin låt de häär :)

Hemmakväll....

Ikväll blir det hemmakväll,skall titta på film och ät lite gott :) men imorgon kväll blir de Marias kalas :)
Om ni har någont bra tips på film så kan ni gärna komentera :)  Alltså jag skriver bara om tråkiga saker har på bloggen jag har ingen aning vad jag skall skriva om.

Torsadg=sånglektion :)

Hej idag efter skolan blev det liite stadshäng med syrrran å Marie :) Köpte en svart skjorta från wautsi, och så for vi på cafe, hehe :) kom hem ca. halv fem. Och halv sju ikväll har ja ju sånglektion, och de är ju skoj :) Längtar till helgen , och då är de dags att fira Maria :)

hejj

just nu sitter jag och kollar på det livlösa facebook, och chattar med blåndi :) heheh.
skoldagen var sådär, och det mesta idag har varit sådär, hihi :D

Baka...

har just bakat..... blev inte hel perfekta, haha först när jag tog ut första plåten såg dom int riktigt fädiga ut men de brydde jag mej int i, men sen när jag tog ut andra plåten var dom så ofärdiga så jag atte in dem igen, när jag tog ut dem insåg jag att den första plåten måste nog in igen, så jag satte in dem, sen tog jag ut dem. Och ungefär efter 1 och en halv timme insåg jag att den första plåten ännu inte var klar så jag satte in den igen, hehe. Inte världes bästa bagare är jag. Grattis till alla som årkade läsa denna tråkiga text :)
(int mina muffinsar på bilden)

Gonatt


Nästan klaar..

snart e jag klar med den nya designen : bra låt :)

Design

Hej håller på att fixa ny design, men de kan nog ta några dagar innan den är helt klar :) Idag börjar jag tie i skolan å det är såå skönt. men nu ska jag fortsätta med designen, så den blir klar nån gång.

aaaj.....

Jag slår i handen hela tiden just nu, och just sparkade jag i bordet och det gjorde såå ont. Idag är det söndag= en ganska skön dag. Skulle måst läsa på prov men jag ORKAR INTE. Jag vet inte vad jag skall skriva på denhär bloggen så ni får gärna ge tips :)

Godmorgon :)

hejsan. skullle måst börja ståda nånting men ska först sitta vid datoren en stund till. har inget att skriva så hejdåå, kanske kommer ett inlägg lite senare :)

kul kväll...

Har haft en rolig kväll. men kvällen är ju inte slut ennu men hittils har jag haft roligt.
Har varit på tonårssamling, skrattade jätte mycket så jag nästan fick ont i magen hahaa.
Och så åt vi tacos där (Vi gjorde den själv haha). men nu kanske jag skall se på film så ha en bra fredags kväll
// jenna

Dagens klädstil

tröja/wautsi, byxor/wautsi.

fiol idag

idag är det fiol och det är bra. Annars skulle den här dagen bli tåkig, tror jag.
Idag var det en kort dag i skolan och det är ju skönt med sådant ibland. Orkar inte skriva vad vi gjorde i skolan idag fö det är ganska lång tråkigt att veta. Men efter skola gick jag till wautsi eftersom mamma inte hade slutat i jobbet, men i allafall så fick en tröja följa med mig hem från wautsi ( den på bilden).                                            suddiga bilder men de får duga.

teater :)

Idag efter skolan så var jag med i en teater klubb, det var jätte roligt, och de blir nästa tisdag igen :)
har inte så mycket å skriva idag så ni får nöja er med detta å en bild :)

hejj

De var länge sen men nu skall jag försöka börja om på nytt, har gjort de ganska många gånger men nu kanske ja lyckas. Idag är det måndag = en ganska tråkig daag, fötst gymnastik sen engelska och sist men absolut inte roligaste fyke. nu skall jag dra meij ut, så hejjdå å hde bra :D (tyvärr ingen bild idag)